top of page
WhatsApp Image 2022-03-18 at 10.47.31 AM.jpeg

Jeffrey Bink

Artist Of The Month - Februari

Het begon als vrij jong toen ik stond te springen op mijn bed op een dance plaat van dj dagostino dit vond ik cool, en de passie voor Elektronische muziek groeide vanaf daar, en toen ik naar de 1e ging leerde ik virtueel dj kennen dit was geweldig want met dit programma kon je plaatjes over mixen ik was verkocht. En begon te sparen voor een mengpaneel dit had ik binnen een paar maanden voor elkaar en toen draaide ik voor het eerst met 2 huis en keuken cd spelers plaatjes in elkaar geweldig en het ging nog best goed! Toen begon het pas en ik ging bij een aantal jongeren centrums draaien dit begon in Nieuw-Vennep en later starten het ook in hoofddorp en Aalsmeer.

  • Instagram

Zijn Verhaal

Na dit begon ik wat serieuzer te kijken en ik ging solliciteren bij een bookings kantoor Kings of clubs hete het in die tijd, de eerste keer werd ik afgewezen, maar een jaar erna vroegen ze mij!! Ik was echt heel blij want via hun heb ik veel groteren artiesten leren kennen en stond ik met hun op de line up, nu moet je denken aan lady B, the flexican en feest dj Ruud en the party squad. Hier draaide ik onder de dj naam Jeffrey Sun, ik stond elk weekend geboekt dan in Aalsmeer dan hoofddorp en dan ergens aan de andere kant van Nederland, geweldig vond ik dit en leerde veel vrienden kennen die tijd.
Feestjes organiseren, dit was ook een onderdeel ik organiseerde op vrij vroegen leeftijd feestjes samen met n201 de Bon ami toen de tijd en de dycker hoofddorp en 1 x de stip in Nieuw-Vennep, in de N201 hadden wij fruity Saturday en hadden we Hef kunnen boeken geweldig samen met Hef backstage chille dude! 2e  feest in de n201 was Kempi Iets mindere ervaring maar toch verder geslaagd, toen ik wat ouder werdt gingen we meer feestjes in de duycker geven en dit deden wij onder de namen autum inventations , geweldige avonden hebben we gehad en kon mezelf goed promoten zo, uiteindelijk heb ik de kans gehad om als Jeffrey sun een Tour door Griekenland en Turkije te doen 3 maanden lang, dit heb ik gedaan met 3 vrienden en het was de tijd van me leven maar tegelijkertijd kwam ik er achter dat de Electric kant genre niks voor mij is, en na terug komst in NL werd ik uitgenodigd door een vriend om naar een techno feestje te gaan! Oke ik was verkocht en op dat moment was techno me alles en ging daar volledig voor onder de naam De Plaag  na een aantal bookings kwam ik er toch achter dat ik meer ervaring nodig had en zo begon ik te produceren een jaar of 19, 20 was ik toen en na een jaar of 3 erna begon het serieus te worden qua producties, maar miste altijd nog iets meer ervaring nog steeds ben ik hier dagelijks mee bezig en ik wil jullie graag mijn vooruitgang laten horen.

WhatsApp Image 2022-03-18 at 10.47.31 AM.jpeg

Artiest van de maand

Jeffrey Bink

Neem een kijkje in het leven van Jeffrey Bink

Jeffrey BinkJeffrey Bink
00:00 / 02:17

LINK UP !

Jeffrey zou het graag waarderen als je hem volgt op Soundcloud & Instagram.

  • Instagram
bottom of page