top of page

Mensen met passie voor muziek!

Onze school bestaat uit jong, gedreven en talentvolle muzikanten met passie voor muziek. 

Les geven op basis van advies en vanuit een modern en tijdloos perspectief.

Wij van ProducerWorden.nl, bieden studenten alle tools om zichzelf te ontwikkelen op elk gebied binnen deze dynamische branche! Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om online goede informatie te vergaren. Het bekende: ''door de bomen het bos niet meer zien'' verhaal. Wij bieden een breed scala aan technieken en werkwijzen. Wij houden het luchtig, simpel maar doeltreffend zo dat jij op een leuke en toegankelijke manier jezelf ontwikkeld. Kortom: wij zijn hier voor jou!

Joël

10 jaar ervaring - Indie | Trap | R&B

Joël Verlinden

Dit is Joël noem hem maar Gewoon Joe.

Joe staat bekend om zijn producties voor internationale en binnenlandse artiesten. Hij is begonnen als producer en heeft zich een weg ingeslagen in de Nederlandse markt. Hij heeft gewerkt met Sony en weet hoe het is om in zee te gaan met bekende platformen. Naast zijn muziekproducties voert hij ook Mix & Master opdrachten uit voor Nederlandstalige artiesten waar hij een grote rol in speelt als Recording engineer.

Audio Engineer / Recording Engineer / Producer

Joël Verlinden
Barry

17 jaar ervaring - Pop | R&B | 80's

Barry Verlinden

Dit is Barry, artiest en producer naam is Rush The Producer. Geproduceerd voor nationale en internationale artiesten! De liefde voor muziek ligt bij Analog processing, vintage synthesizers, gecombineerd met contemporary pop/retro ritmes, met een eclectische en tijdloze sound. Mix en master technieken die de dynamiek en warme sound bewaren. Hou je van vintage, maar toch tijdloos en passend in hedendaagse muziek? Vraag naar Barry!

Audio Engineer / Producer

Hardware Expertise

Barry Verlinden
Dio

8 jaar ervaring - Urban | Newschool

Dio van der Sluis

Dit is Dio, bekend als Jaxx. Zijn naam komt je misschien bekend voor zowel bij binnenlands als buitenlandse producties. 

Zelf houdt hij zich bezig met de laatste trends en sounds rondom de huidige muziek scene. De laatste jaren heeft hij zich ontfermt over de trap genre, hard hitting 808’s gecombineerd met een uplifting melodie! Is dit wat jij ademt?

Dan ben je bij “Dio” op het juiste adres!

Audio Engineer / Singer-Songwriter / Producer

Dio

Klaslokaal

Sony-Logo
BeeldenBuro Logo transparant.png
Acusticalogo.png
CRKBO-logo.png
bottom of page