top of page

Startdata

De opleiding start in September schrijf je hier in.

Februari

Als je in februari start, zijn de lessen verdeeld in 2 groepen.

Je kan de lessen volgen vanaf 19:00 tot 22:00 op vrijdag.

September

Als je in september start, zijn de lessen verdeeld in 2 groepen.

Je kan de lessen volgen vanaf 19:00 tot 22:00 op vrijdag.

ProducerWorden is een geregistreerd instituut bij het CRKBO. Daarom is het collegegeld BTW-vrij en heb je recht op studiekosten aftrek. Ook het apparatuur die je aanschaft voor de studie, kun je indien je daarvoor in aanmerking komt, opvoeren bij jouw belastingaangifte.

Let op: Deze regeling vervalt.

Zijn de eerder vermelde data en lesdagen geen probleem voor jou? Meld je dan hier aan!

€3499,-

Op dit moment is het stap-budget niet meer mogelijk!

Heb je vragen over de betalingsmogelijkheden? neem contact met ons op.

De opleiding

De opleiding bestaat uit 25 lessen ingedeeld over 1 jaar. De 25 lessen bestaan uit de volgende 5 blokken:

Blok 1  - Ontmoeting

Blok 2 - The basics

Blok 3 - Produceren

Blok 4 - Mixage

Blok 5 - Master your skills!

Examinering

Bij aanmelding krijg je van ons een studiegids met uitgebreid uitleg en data over de lessen.

Wat ontvang je?

Je krijgt bij het aanmelden, van ons een studentenverklaring waarbij je (tot wel) 50% korting kan krijgen op soundpacks, VST plug-ins, DAW Software en eventueel hardware zoals: Monitor Speakers, Microfoons, Synthesizers en meer!

Producer Worden Logo white.png

Extra's

Wil je jouw kennis bijschaven of simpelweg nog meer de diepte in gaan op een bepaald onderwerp? Dan is het wellicht iets voor jou om extra privé lessen te nemen. Hier onder een fractie van het aanbod.

Hardware processing les, Synthesizer technieken en outboard gear, Masterclasses van A tot Z produceren, Recording, Mixen & Mastering van een track, you name it! Geef aan waar je extra behoefte aan hebt en wij regelen het voor je!

Voordeel van student zijn

meld free download.jpg

Exclusiviteit

Elk jaar upgraden wij niet alleen onze werkwijze maar ook ons platform. Dit zorgt ervoor dat wij altijd al onze studenten zullen voorzien van de nieuwste soundpacks en korting op vst's. Ook zorgt dit ervoor dat wij in de muziek blijven groeien. Wij weten als geen ander hoe duur equipment en software is. Daarom hebben wij besloten om het iets makkelijker te maken zodat je meteen bij ons aan ze slag kunt gaan met het maken van muziek.

Effecten.PNG

Tips & Tricks

Wij vinden het gebruik van spullen net zo belangrijk als de informatie die wij geven tijdens onze les. Ook al proberen wij 24/7 voor onze studenten klaar te staan, soms zijn de docenten niet actief in chat. Dus ben je nou een hit aan het scoren om 3 uur in de nacht en mis je informatie? dan kan je inloggen en alle informatie vinden in onze ''Tips & Tricks'' paneel.

Bij het bevestigen van de aanmelding, krijg je toegang tot het PW-portaal. In het PW-portaal heb je toegang tot gratis soundpacks, vocal-chains, plug-ins en meer. Ook krijg je meteen toegang tot de studiegids en kun je elkaar volgen om wellicht samen te werken aan projecten. Wij vinden tips & tricks heel belangrijk daarom krijg je in het PW-portaal ook toegang tot informatie over bepaalde effecten, mixagetechnieken en mastering tips. Heb je voorkeur naar een bepaalde soundpack en kan je deze niet betalen? of heb je hulp nodig met het zoeken naar bepaalde VST's? Geen probleem. Wanneer je student bent, krijg je toegang tot de PW-chat. Hierin delen wij kennis, plug-ins, kortingen, gratis packs en natuurlijk de nodige dosis producer memes.

new.PNG

Losse Lessen

Het is niet meer optioneel om losse lessen te volgen. Je kunt de lessen eventueel met de klassikale groep meedraaien.. Echter moet je wel de gehele opleiding volgen om je "PW - diploma'' te behalen. Hier kun je ons telefonisch benaderen of laat een bericht achter via het contactformulier.

Heb je nog vragen?

Kijk dan of jouw vraag staat in onze FAQ

bottom of page